Yoga pentru flexibilitatea spatelui și a coloanei vertebrale

Flexibilitatea spatelui și a coloanei vertebrale

Spatele reprezintă suportul vieții. Astfel că atunci când ne opunem curgerii energiei vieții datorită fricii și dorinței de a rămâne în vechile tipare, spatele ne va trimite semnale prin care ne atrage atenția că este timpul schimbării.

Întregul sistem fizic și subtil este atât de inteligent încât ne ajută, în felul său, să creștem, „vorbindu-ne” mereu despre modul în care relaționăm cu experiențele pe care viața ni le oferă, prin diverse forme de confort sau disconfort emoțional, care în cele din urmă ajung să-și exprime relația construită până la nivel fizic.
Spatele este cel care răspunde în cele din urmă la aceste semnale pentru a marca nevoia întregului de echilibru interior și exterior.

Yoga pentru flexibilitatea spatelui și a coloanei vertebrale

Se spune ca suntem atât de tineri pe cât de flexibilă ne este coloana vertebrală. Atunci când spatele și coloana vertebrală sunt în dezechilibru datorită sedentarismului, pozițiilor incorecte de la birou este necesar sa conștientizăm modul în care onorăm nevoile corpului fizic dar și modul în care permitem anumitor emoții să ne influențeze echilibrul interior, care în cele din urmă se reflectă până la nivel de corp fizic.

Prin exersările yoga blânde venim în sprijinul revitalizării mușchilor spatelui, flexibilizarea coloanei vertebrale iar relaxarea dobândită vine să înlăture cu blândețe tipare comportamentale dobândite prin inerție.

Această clasă s-a încheiat.

Ora yoga cu Eli

21 iun. 2024
Expirat
6:00 pm - 7:15 pm
Eli

Instructor

Eli
Telefon
0741 602 356
Email
[email protected]
Website
https://www.lifeconnections.ro
Sattva Yoga Center

Locație

Sattva Yoga Center
Strada Mihai Eminescu 35, Arad, Romania

QR Code

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.