Move, heal & balance your life - Retreat Mai 2022 Life Connections - Heartfulness Romania

Dacă simți că ai nevoie de o deconectare de la mediul personal, într-un mediu liniștit și armonios, te invităm cu drag să ni te alături, într-un Retreat pentru corp, minte și suflet.

Facilitatori:

Retreat Life Connections în parteneriat cu Institutul Heartfulness - Eli Catana

Eli Cătană

Trainer Yoga,
Trainer Heartfulness,
Trainer Polarity Method,
Consilier dezvoltare personală

Retreat Life Connections în parteneriat cu Institutul Heartfulness - Ela Cozariuc

Ela Cozariuc

Trainer Heartfulness,
Trainer Polarity Method,
Trainer QC2PM
Indian Head Massage

Retreat Life Connections în parteneriat cu Institutul Heartfulness - Clara Banu

Clara Banu

Trainer Heartfulness,
Trainer Polarity Method

Vom fi împreună

pentru a permite

corpului fizic să se relaxeze prin practica yoga.

pentru a pătrunde

cu delicatețe în experiența practicii masajului indian al scalpului.

pentru a explora

natura interioară prin tehnici de detoxificare de stres și meditație Heartfulness.

La ce să ne așteptăm:

 • Motto-ul „Move, heal and balance your life” ne va ghida pe parcursul celor trei zile de retreat. Exersările yoga sunt echilibrate și vă vor ajuta să vă îmbunătățiți cunoștințele și să vă conectați la sursa interioară.
 • Vom fi împreună pentru a te ajuta să te reconectezi la propria esență, eliberându-te de condiționările create, învățând să integrezi în viața personală bucuria de a ști cum poți folosi tehnici și modele noi care mențin ființa în echilibru, chiar și după ce retreat-ul a fost finalizat.
 • Practica zilnică de yoga și meditație vor deschide spațiul pentru pace interioară și relaxare profundă a întregii ființe.
 • Mâncarea vegetariană preparată cu drag va fi servită într-un cadru plăcut, cu vedere la natură / munte.
 • După trei zile vă întoarceți acasă relaxați și împliniți, plini de energie proaspătă și pace interioară.

Practicăm:

Asane Yoga Pranayama

Asanas

Yoga Asanas, Pranayama
4 sesiuni

Detox - stress detox

Detox

Tehnici de detoxificare de stress și curățire

Retreatul include:

(cele mai importante activități)
 • Atmosferă plăcută într-un grup mic, îndrumări de la traineri cu experiență și certificați
 • Sesiuni de yoga potrivite pentru toată lumea, chiar și pentru cei fără experiență
 • Sesiuni de Indian Head Massage - Healing
 • Timp liber pentru drumeții și activități wellness
 • Cazare într-un mediu plăcut și familiar
 • Stres Detox: Calea de experimentare a sinelui interior
 • Meniuri vegetariene și organice proaspete (intoleranțele pot fi rezolvate prin aranjamente individuale)
 • Circle time: întrebări și răspunsuri
 • BONUS: Sesiuni de meditație Heartfulness

Dacă doriți să vă bucurați de mișcare, yoga, meditație, head massage, mâncare vegetariană, wellness, dacă doriți să practicați într-un grup mic, să învățați lucruri noi și să vă bucurați de atmosfera de la poalele Făgărașului, acest retreat este locul potrivit!

Bonus:

Tehnici de detoxificare

După finalizarea retreat-ului, vă invităm cu drag să continuați practica meditației Heartfulness sub ghidarea unui trainer, fără a fi percepută nicio taxă pentru continuarea acestei experiențe.

Trainerii Heartfulness vor fi alături de voi pentru a vă sprijini călătoria oriunde vă veți afla!

DETALII RETREAT

Move, heal and balance your life

Perioada:

20 – 22 Mai 2022 (Vineri – Duminică)

Locația:

Forest Villa Cisnădioara/Sibiu

Participanți:

14 persoane (locuri limitate)

Early bird până în 15 aprilie 2022: – 950 Lei/persoană

După 15 aprilie 2022: 1090 Lei/persoană

Plata se face în cont:

CATANA P. ELENA INTREPRINDERE INDIVIDUALA

IBAN : RO93 INGB 0000 9999 0903 8279

Banca: ING BANK NV

Detalii plată: Retreat Mai 2022

Transportul nu este inclus în preț!

FORMULAR DE ÎNSCRIERE RETREAT

Disclaimer:

 • În cazul retragerii din program, oricând înainte de ultimele 10 zile dinaintea începerii programului, suma maxima care va fi returnată va reprezenta jumătate din cuantumul achitat pentru program.
 • În cazul retragerii din program, suma poate fi returnată integral prin găsirea de către beneficiar a unui înlocuitor care preia rezervarea și achită contravaloarea pentru participare la programul retreat Move, heal & balance your life.
 • Toate sumele achitate pentru programul Move, heal & balance your life sunt nereturnabile în ultimele 10 zile dinaintea începerii programului.
 • Niciuna dintre părţi nu răspunde de neexecutarea la termen sau/și de executarea în mod necorespunzător – total sau parțial – a oricărei obligații care îi revine dacă neexecutarea sau executarea necorespunzătoare a obligației respective a fost cauzată de forță majoră, așa cum este definită de lege.
 • Partea care invocă forța majoră este obligată să notifice celeilalte părți, în termen de 7 (șapte) zile de producerea evenimentului și să ia toate măsurile posibile în vederea limitării consecințelor lui.
 • Dacă în termen de 10 (zece) zile de la producere, evenimentul respectiv nu încetează, Prestatorul are dreptul de a propune Beneficiarului alte date pentru a participa la program, în aceleași condiții, la aceleași standarde stabilite în momentul achitării programului.

Indian Head Massage

Indian head massage

Stim că Ayurveda este Știința longevitații. Regimul de sănătate sau vindecare Ayurveda este fascinant, complex și atotcuprinzător. Conține dietă, exerciții yoga, meditație, detoxifiere, remedii cu ierburi și, desigur masaje cu uleiuri esențiale.

Masajul Indian al Scalpului e recomandat săptămânal ca o modalitate de a reinstaura sau a menține echilibrul în întregul corp.

Ca parte a tradiției holisticevechi de vindecare- Ayurveda, Indian Head Massage are o multitudine de beneficii atât pentru sănatatea fizică cât si pentru cea mentală.

Chiar și dacă ne referim doar la stres, putem să ne eliberăm  de multe alte simptome ca, durerile de cap, tensiunea arterială, durerile musculare, indigestia, dependența de substanțe, sindromul colonului iritabil, frici iraționale, furie, depresie, lipsă de încredere, lipsă de concentrare și anxietate.

Indian head massage
Indian head massage

Masajul indian al scalpului e usor de învățat, nu implică debarasarea de haine sau folosirea neapărată a uleiurilor. Metoda se poate aplica chiar și cu mâinile curate și uscate.

Head Indian Massage tradițional e oarecum diferit ca stil de masajul Scalpului asa cum se practică in general azi, in țările occidentale. Ambele stiluri de masaj sunt egale ca eficiență dar specifice culturii din care provin.

Cultura atingerii in India e total diferită de cea din Vest. Eticheta socială în India nu permite să atingi o persoană de sex opus, chiar și numai pentru terapie. Terapeuții în occident nu au această barieră, munca lor fiind permanent adaptată omului ocupat sau fară răbdare.

Indian head massage

În India, circulând pe străzi , dacă privești la balcoanele clădirilor, ai să vezi mame, chiar și în cele mai sărace familii, masând cu ulei părul copiilor inainte de a porni spre școală, macar 10 minute de masaj al scalpului. În felul acesta sunt convinse că vor fi mai receptivi la școală, mai centrați și mai putin distrași.

Există multe stiluri de a trata prin masaj pielea scalpului, stând pe scaun, sau intins pe pat, sau metoda numită Shirodhara, așa cum se efectuează în cele mai moderne Spa-uri din lume.

Înainte de nuntă, în India există o întreagă ceremonie care cuprinde și ritualul destul de prelungit și sofisticat al Indian Head Massage, atât pentru mire cât și pentru mireasă.

La Retreatul de la Cisnadioara, într-un cadru deosebit de cald și primitor, veți avea posibilitatea să învațați voi înșivă această tehnică. Veți primi și veți darui un intreg ritual al IHM, in așa fel încât odată întrorși acasă să puteți oferi in siguranță acest ritual minunat oricărui membru al familiei sau prieteni. Vă vor fi profund recunoscători. Exisă și un efect secundar periculos: vor deveni complet dependenți de voi.

Ne vedem în luna mai la Cisnădioara!

Indian head massage
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Ora yoga cu Eli

No event found!
Eli instructor Yoga

Despre mine:

Licențiată în psihologie, consilier pentru dezvoltare personală, tehnician nutriționist, trainer meditație la Institutul Heartfulness, instructor Yoga Aliance RYS500

Articole recente:

Relatia cu Yoga

Relația cu Yoga

Te voi ghida și servi cu propria-mi experiență, pentru a-ți fi mai simplu sa ajungi la tine, pentru a-ți aminti că ai curajul de a-ți depăși limitele.


Citește tot »