O practică făcută cu blândețe oferă practicantului timpul necesar pentru a se conecta cu ființa sa.
Yoga si iubirea de sine

Atunci când ne îndepărtăm de noi înșine căutând în exterior pacea, ne îndepărtăm de sursa care ne hrănește – Iubirea de Sine.

Iubirea de Sine este principiul prin care cultivăm respectul, bunătatea față de sine și față de valorile în care credem și spre care aspirăm.

În yoga acest principiu la Iubirii de Sine este necesar de cultivat cu atenție și răbdare. Îl regăsim și în prima ramură din Asthanga Yoga a lui PatanjaliYamas/Ahimsa – recunoscut ca principiul non-violenței.

A practica Iubirea de Sine înseamnă de fapt a practica Ahimsa/non-violența, pornind dinspre interior spre exterior. Starea de iubire și devotament față de Divin devine astfel prezentă.

Practicarea asanelor și a meditației poate fi considerată o formă a Iubirii de Sine, prin retragerea simțurilor dinspre exterior spre interior.

O practică regulată, făcută cu blândețe cu atenția prezentă pe această conexiune interioară, oferă practicantului spațiul și timpul necesar pentru a se conecta cu ființa sa cea mai profundă, descoperindu-se.Vă aștept cu drag la Ora Yoga!

Eli
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Ora yoga cu Eli

No event found!
Eli instructor Yoga

Despre mine:

Licențiată în psihologie, consilier pentru dezvoltare personală, tehnician nutriționist, trainer meditație la Institutul Heartfulness, instructor Yoga Aliance RYS500

Articole recente: