Te voi ghida și servi cu propria-mi experiență, pentru a-ți fi mai simplu sa ajungi la tine, pentru a-ți aminti că ai curajul de a-ți depăși limitele.

Relatia cu Yoga

Atunci când alegi să începi să practici Yoga, deschizi ușa unui spațiu existent deja în tine. Această alegere poate să însemne tot ceea ce dorești tu să însemne: bunăstare, calm, inter-relaționarea cu tine însuți, vitalitate, redobândirea răbdării, toleranței, bucuria de a trezi stări de conștiință adormite, întâlnirea cu Sinele Superior dar și provocările creșterii tale.

Cu toate aceste daruri tu vei fi mereu interfața dintre ceea ce alegi, ceea ce faci și rezultatele pe care le poți obține doar tu. Aspirația ta, nevoia ta de a explora alte lăcașuri ale ființei tale, conștiința că ești mai mult decât cunoști până la un moment dat…

Doar nu te opri!

Promisiunea pe care ți-o faci este promisiunea ta pentru tine. Așa poți crește!

Ceea ce devine important la început este ceea ce lași să picure în tine – credința că poți să-ți rafinezi ființa în toate felurile posibile, intrând cu blândețe în proces – în timp ce-ți permiți să lași o nouă cunoaștere să te ghideze. Este felul în care poți, dacă alegi, să-ți oferi o altă perspectivă a relației cu propria viață, eliberându-te încet de „straturile” nevăzute dintre tine și Tine.

Ca instructor yoga și meditație, de vei alege, îți voi fi alături în această călătorie, te voi ghida și servi cu propria-mi experiență, pentru a-ți fi mai simplu sa ajungi la tine, pentru a-ți aminti că ai curajul de a-ți depăși limitele.

Este necesar însă să-ți dorești cu ardoare să te întorci la Tine!

Eu te aștept cu drag!

Life Connections recomandă practica yoga sub supravegherea unui instructor.

Eli
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Ora yoga cu Eli

No event found!
Eli instructor Yoga

Despre mine:

Licențiată în psihologie, consilier pentru dezvoltare personală, tehnician nutriționist, trainer meditație la Institutul Heartfulness, instructor Yoga Aliance RYS500

Articole recente: